Глоба от 500 лева за хулиганство наложи съдът  на 27-годишна

...
Глоба от 500 лева за хулиганство наложи съдът  на 27-годишна
Коментари Харесай

Украинка заформи грозен скандал на Слънчака, псува на руски, глобиха я

Глоба от 500 лв. за безчинство наложи съдът  на 27-годишна украинка, изпратила по направлението „ Иди на х*я “ служители от Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи – Несебър, заяви " Дарик ".

Чужденката, получила статут за краткотрайна протекция у нас, била арестувана, откакто сутринта на 20 юли т.г. вдигнала скандал в банка в туристически комплекс „ Слънчев бряг “.

Бежанката била недоволна от организацията на работа, защото особено за обслужването на украинците било намерено изнесено гише и те трябвало да се редят на опашка на открито, а не в банковия клон. Разгневена, украинската нахлула във финансовата институция, с цел да изиска пояснение от служителките на касите

И гарнирала словесната офанзива с цветущи обиди. Управителката на банката натиснала паник-бутона, пристигналите на мястото охранителите от „ СОТ 161 “ не съумели да смутят украинката и тя ги посрещнала с нов водопад от хули. Наложило се намесата на полицейските чиновници.

За „ специфичното присъединяване “ на Министерство на вътрешните работи пък чужденката решила да снима видео с телефона си от мястото на събитието. А след това, на висок звук изразила подозрение в интелектуалните и ментални качества на българските чиновници на реда, изпратила ги непосредствено по дестинация „ Иди на х** и изрично отказала да даде документи за идентичност.

Според съдът украинката е несъмнено е нарушила публичния ред и успокоение, показала е експанзия и надменност. Но магистратите регистрират, че действието е с по-ниска социална заплаха и санкцията ще докара до  „ коригиране на нарушителя и до въздържането му от сходни бъдещи противообществени прояви, както и до реализиране на генералната предварителна защита за влияние върху обществото “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР